Reduceri sau pacaleli?

De fiecare data cand eMAG sau orice alt retailer din Romania lanseaza o campanie de reduceri (dar in special eMAG ei sunt numarul 1, deci sunt si tinta numarul 1 a atacurilor) mereu se gaseste cineva sa conteste veridicitatea acestor promotii. Ba ca preturile erau la fel acum 3 luni dar ca le-au crescut pe parcurs, ba ca s-a schimbat cursul euro ba ca zboara cioara vopsita si asa mai departe.

Dar de reducerile pe bune de ce nu vorbeste nimeni? De ce nu le lauda nimeni. De exemplu telefonul de pe care scriu, un Samsung Galaxy A5 l-am luat de la emag tot in noiembrie redus de pe la vreo 1700 lei la 1200. Intr-adevar greu de crezut asa reducere. Cu 1700 luai Samsung Galaxy Alpha, net superior. Cu toate astea urmarisem de ceva vreme si asta era cel mai mic pret. Asa ca in noiembrie dupa cum spuneam, am returnat Motorola Moto G 3rd generation (interesant telefon, as fi vrut insa varianta cu 16 GB stocare si 2 GB RAM, indisponibila insa in Romania) si am luat A5.

Spre sfarsitul lunii incepe Black Friday. Haotic Black Friday avem. In loc sa fie o vinere neagra in adevaratul sens al cuvantului, cu reduceri adevarate doar intr-o singura zi, la noi tine mai mult de jumate de luna. la fel de bine ar putea sa se numeasca Black Finnish of November. Dar asta e cu totul alta poveste. Ma uit pe Media Galaxy, Altex, Flanco, era mai scump decat l-am luat la inceputul lunii. In adevarata vineri neagra, la emag pretul scazuse la 1149. Deci diferenta de 50 lei. E totusi o reducere o reducere. Si nicidecum o teapa cum toata lumea sare sa arunce cu noroi.

Or fi si tepe, nu zic nu. Insa in loc sa va pierdeti timpul umpland facebookul aiurea, cautati reducerile adevarate. Sau mergeti pe amazon. Sau ali expres. Gasitit destule si pe acolo. Si tepe si reduceri. Bafta!

 

Leave a comment